FÉM BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓK, ÉS MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK FORGALMAZÁSA, BEÉPÍTÉSE, KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL.
               

 

 

 

 

Ablakcsere akció!

 

Most ajándék redőnyt adunk minden ablakhoz.

 

Műanyag ablakok, közvetlenül a gyártótól!

 

Bontással vagy bontás nélkül!

70 mm-es profil, 5 illetve 6 légkamrás, K= 1,0 W/nmK kétrétegű, argongázas üveggel.

Bukó-nyíló vasalattal, hibás működtetés gátlóval.

Vasalatba épített résszellőztetővel.

Kőműves munkával, törmelék elszállítással.

Külső-belső műanyag párkánnyal.

5 év garanciával.

Szakszerű beépítéssel 1 nap alatt az Ön igényei szerint.

 

Díjmentes helyszíni felmérés!

 

Hívjon minket bizalommal, nem fog csalódni!

 

Egyéb szolgáltatásaink, termékeink:

 

Nyílászárók utólagos hő és hangszigetelése (svéd technológia).

Redőnyök (alumínium és műanyag).

Reluxák (antisztatikus bevonattal, 29 színben).

Szúnyoghálók (fix, nyitható, mobil).

Olasz harmonika ajtók.)

Réz-króm díszküszöb borítások.

Biztonsági rácsok és hevederzárak.

 

 

HORIZONT PS

 

Az elödjeidhez képest sokkal több müszaki fejlesztést kínál. A HORIZONT PS ®  penta plus profilrendszer talán legkiemelkedöbb tulajdonsága közé tartozik a U f = 1,08 W.m -2 . K -1. höátbocsájtási érték. Ez az érték a profilt a legkiemelkedöbb helyre emeli a több légkamrás profilok között és kialakítja a legjobb feltételeket a minimális höátbocsájtásra az egész ablakon.

 

A merevítö az ötödik kamrában van elhelyezve, hogy maximálisan ellensúlyozza a benti felületet a kinti alacsony hömérséklettel. A tok beépítési mélysége 75 mm a szárnyé 80 mm. A modern kivitelezés az szárnynál megadja az ablaknak a modern és dinamikus kinézetet.

 

A kétszer lesarkított élek a toknál és szárnynál kiemelik az egész konstrukció tulajdonságát és megtartják az ablak kecses formáját. Az egész konstrukció masszív formáját biztosítják a megfelelö merevítök használata, és a 6 borda biztosítja a tökéletes merevséget és így biztosítja az ablak könnyü használatát. A vasalási nút közelebb került az ablakszárny közepe felé és ez ellenállóvá teszi az ablakot az esetleges betörések ellen. A HORIZONT PS® penta plus profilrendszer a EN 12 608 norma szerint van gyártva és a falvastagság az A kategóriában a legnagyobb. A gyártáshoz kizárólag primer alapanyagok vannak használva, káros ólom adalakényag hozzáadása nélkül.

 

A rendszer magasan variabilis és lehetövé teszi a dupla és tripla üvegek használatát 24 mm - töl 40 mm-ig. Ez a lehetöség kihasználható a magas höszigetelés és hangszigetelés iránti kiemelkedö igényeknél, amely szélesebb dupla és tripla üveget igényel, ami a szines és koextrudált profiloknál egyenesen szárnyprofilra van helyezve a fehér profiloknál az ablak külsö részére. A belsö oldalon tömítéssel van ellátva, ami mindig az üvegszorító léc része.

 

Műanyag ablakok
Weblapkészítő: Avasweb Kft.